Tapahtuman oletuskuva

Verohallinnon mediaviestintä – miten virasto voi viestiä mutkattomammin

1.6.2022 10:00

Webinaari

45 minuuttia


Verohallinto on ottanut monellakin tapaa uuden kulman virastojätin asemassa kansalaisille viestimiseeen. Taustalla ovat kunnianhimoiset tavoitteet olla lähestyttävä, yleissivistävä ja tehokas viranomaisorganisaatio.

Miksi kannattaa osallistua?

Webinaarissa ovat vieraana Verohallinnon viestintäsuunnittelijat Heta Kylmämaa ja Mari Valkonen. Kuulemme suoraan heiltä, miten Verohallinto tekee mediaviestintää ja millaisia toimenpiteitä prosesseihin on viime aikoina tehty, jotta viestintä olisi viraston uuden linjan mukaisesti mutkattomampaa. 

Mitä käymme läpi webinaarissa?

👉  Verohallinnon tiedottamisen prosessia on kevennetty ja siitä on muokattu enemmän viestijälähtöistä. Heta ja Mari kertovat myös toimittajataustan hyödyistä ja miten se näkyy läpimenossa.

👉  Viestinnän mittaaminen Verohallinnolla kattaa sekä laadulliset että määrälliset mittarit. Osa tiedotteista sisältää tiukkaa asiaa vaikkapa päivämääristä liittyen verojen maksuun ja osan aiheista halutaan kuitenkin olevan selkeästi yleissivistäviä ja yhteiskunnassa näkyviä teemoja kommentoivia. 

👉  Verohallinto tekee sisäistä mediavalmennusta, eli viestinnän tiimi kouluttaa viraston sisällä esimerkiksi asiantuntijoita vastaamaan medialle.

Webinaarin lopuksi on myös aikaa esittää kysymyksiä ja kommentteja Verohallinnon asiantuntijoille ja käymme keskustelua mediaviestinnän prosesseista peilaten esiteltyihin tapoihin.

Verohallinnon viestinnästä ovat siis kertomassa viestintäsuunnittelijat Heta Kylmämaa ja Mari Valkonen ja haastattelijana mukana on Liana Technologiesin viestintäpäällikkö Fanni Mäki.

Eikö ajankohta sovi? Kannattaa silti ilmoittautua – lähetämme kaikille tallenteen.

Puhujat

hetakylmamaa.png (50 KB)
Heta Kylmämaa

viestintäsuunnittelija
Verohallinto
marivalkonen.png (41 KB)
Mari Valkonen
viestintäsuunnittelija
Verohallinto
fanni_maki_round.png (1.30 MB)
Fanni Mäki
viestintäpäällikkö
Liana Technologies


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että Liana Technologies saa lähettää sähköpostiisi hyödyllistä digimarkkinointiin ja -viestintään liittyvää sisältöä. Jos muutat mielesi, voit milloin tahansa perua tilauksesi jokaisen uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

1.6.2022 10:00

Päättyy:  

1.6.2022 10:45

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisää tapahtuma kalenteriisi